home | contact
corner
Fysiofit - paramedische training

Fysiofit is sporten onder medische begeleiding. U traint op speciale fitnessapparaten. U krijgt deskundig advies over de oefeningen die u wel of beter niet kunt doen. Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat u de juiste inspanning verricht - niet te veel, niet te weinig - om uw kracht en conditie optimaal te ontwikkelen.

Voor wie is fysiofit?
Fysiofit bij Fysiotherapie De Meente richt zich met name op ouderen die de stap naar een reguliere sportschool te groot vinden.

Wat houdt Fysiofit in?
Soms volgt u fysiofit op aanraden van een arts, maar u kunt ook direct advies aan ons vragen over de mogelijkheden. Het programma hangt helemaal af van uw situatie en ervaring. Uw medisch verleden, uw aandoeningen of uw specifieke wensen bepalen de aanpak. Samen met onze therapeuten stelt u uw eigen schema samen. Hier werkt u aan, in de oefenzaal bij ons op de praktijk onder begeleiding van 1 van de fysiotherapeuten. Daar kunt u gebruik maken van moderne fitnessapparatuur.

Wat is het doel van de oefengroep?
Uiteindelijk wilt u zich natuurlijk gezonder, fitter en sterker voelen. Daar helpen wij u graag bij. U bepaalt zelf uw persoonlijke doelen en het niveau dat u wilt bereiken.

Vorm
Fysiofit doet u in onze praktijk op locatie De Meente. Tijdens de training is er altijd een fysiotherapeut in de oefenzaal aanwezig.