home | contact
corner
Onze werkwijze
Persoonlijke begeleiding
Veel fysiotherapeuten zeggen het, wij doen het. De patiënt staat bij ons helemaal centraal. We kijken naar uw persoonlijke verhaal en lichamelijke klachten en stellen een therapie samen die daar bij aansluit. Ook in de oefengroepen zult u deze persoonlijke aanpak ervaren.

Afspraken
Voor afspraken kunt u langskomen op de praktijk of u kunt ons bellen op 038-385 86 88. Doet u dit bij voorkeur in de ochtend (tussen 8.00 en 12.00 uur). Wanneer u langskomt, kunt u dit doen bij de hoofdvestiging in De Meente. Er is altijd iemand in de praktijk aanwezig tussen 8.00 en 18.00 uur, behalve op woensdag. Dan zijn we aanwezig tot 17.30 uur. Uw afspraken voor controles of behandelingen duren ongeveer een half uur. Telefonisch kunt u ons alle dagen bereiken tussen 8.00 en 18.00 uur.

Openingstijden behandelingen
Maandag:    08.00 - 18.00 uur
Dinsdag:     08.00 - 21.00 uur
Woensdag:  08.00 - 17.30 uur
Donderdag: 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag:      08.00 - 21.00 uur

Afspraken wijzigen?
Wanneer u een afspraak wilt wijzigen, dan moet u dit uiterlijk 24 uur voor uw oorspronkelijke afspraak doen. U kunt telefonisch uw afspraak wijzigen, maar ook door bij ons langs te komen op de praktijk in De Meente.

Afspraak met en zonder verwijzing van de huisarts
U kunt bij ons terecht met en zonder verwijzing van de huisarts. Wanneer u zonder verwijzing een afspraak met ons maakt, doen wij eerst een korte screening. Met deze screening (vragenlijst) kunnen wij zien of u met uw klacht bij ons (de fysiotherapeut) aan het juiste adres bent. Wanneer u met een verwijzing van de huisarts bij ons komt, kunnen we direct starten met de intake en het onderzoek.

Identificatieplicht
Sinds 1 januari 2011 zijn wij wettelijk verplicht om u bij het eerste consult te vragen naar een geldig identiteitsbewijs. Neemt u daarom een ID-kaart, paspoort of rijbewijs mee bij de eerste afspraak.

Kennismaking
Wij nemen de tijd voor een kennismakingsgesprek en lichamelijk onderzoek. We stellen een behandelplan op en geven u informatie over het vervolg van de therapie.

Behandeling
Wat we vervolgens doen, hangt af van uw situatie. Kijk bij Specialisaties en Oefengroepen voor de verschillende behandelingen. De meeste individuele sessies van een behandeling duren een half uur, oefengroepen een uur.

Locatie De Meente
Op onze locatie in De Meente hebben wij 2 individuele behandelkamers en 1 ruimte waar we werken met oefengroepen en fitnesstoestellen.

Locatie Wellness Center Zwartewater
Op onze locatie in Wellness Center Zwartewater, hebben we 1 individuele behandelkamer en maken we gebruik van de faciliteiten die daar aanwezig zijn. Patiënten die onder medische begeleiding sporten of patiënten die revalideren, krijgen daar begeleiding en advies.

Locatie paramedisch centrum Julianastaete (De Steenpoort)
Op onze locatie in het paramedisch centrum Julianastaete hebben we 1 individuele behandelkamer. Hier hebben we de beschikking over echografieapparatuur.

Vergoedingen Fysiotherapie
Wilt u weten voor hoeveel behandelingen fysiotherapie u verzekerd bent?
Kijk op: www.defysiotherapeut.com
Per zorgverzekeraar en per aanvullende verzekering ziet u hoeveel behandelingen vergoed worden.

Voorwaarden, privacy, huisregels en tarieven
Fysiotherapie De Meente hanteert een aantal voorwaarden en huisregels.
Bekijk de voorwaarden, privacyreglement, huisregels en onze tarieven.